Можливості працевлаштування українських готельєрів в Хорватії

Дев’ятого червня відбулася Zoom зустріч Української асоціації готелів та курортів (UHRA) та Хорватської асоціації готельних підприємців (UPUHH), яка була присвячена працевлаштуванню українців в готельно-ресторанній галузі Хорватії.

Президент Української асоціації готелів та курортів Ірина Сідлецька розповіла, яких суттєвих змін зазнала туристична галузь України у зв’язку з повномасштабною війною з боку РФ. Таким чином, мільйони готельних співробітників були вимушені покинути свої домівки і виїхати за межі країни.

Саме тому, UHRA оперативно почала діалог з централізованими та професійними ресурсами щодо пошуку можливостей для працевлаштування українців.  Завдяки спільним зусиллям відбулася перша зустріч з Хорватською асоціацією готельних підприємців.

Члени UHRA такі, як Vertex Hotel Group, Ribas Hotels Group,  Deol Partners зробили презентацію своїх готелів, поділилися інформацією щодо кількості працівників, які виїхали закордон та знаходяться у пошуку роботи.

CEO  Хорватської асоціації готельних підприємців UPUHH  Bernard Zenzerović разом із такими готельними мережами як Adriatic Luxury Hotels, Aminess Hotels&Campsites, Arena Hospitality Group, Falkensteiner Hotels&Residences, Valamar представили готельну галузь Хорватії, сформували чіткий перелік вакансій та умов праці для наших співвітчизників.

За посиланням можна ознайомитись із короткою презентацією потенційних роботодавців з боку UPUHH.

Сподіваємося що це стане початком плідної та довгострокової співпрацею двох готельних асоціацій.