Проведення програми навчання для членів асоціації спільно з ЄБРР

В якості першого спільного проекту UHRA та Групи з фінансування та розвитку малого та сектору бізнесу при ЄБРР, завершено 7-тижневий цикл онлайн-навчання для менеджерів середньої та топової ланок готелів Украіни «Now is the time to get ready for POST-COVID-19 new realities». Зі сторони Асоціації була проведена попередня робота з формування актуальних тем для навчання, особливо важливих та релевантних для вивчення у посткризовий період, визначення очікуваного рівня фаховості викладачів, та проведена інформаційна кампанія серед членів UHRA щодо можливостей навчання.

Зі сторони команди EBRR та EU4Business протягом грудня було підібрано фахову команду іноземних викладачів, що мають безпосередній досвід роботи у міжнародних готелях та шляхом конкурсного віблору сформовано набір з 12 слухачів. Ними стали топові менеджери готелів-членів UHRA, різних міст України, за результатами навчання видано відповідні сертифікати.

В рамках програми міжнародними готельними спеціалістами було проведено три модулі за темами:

1.      «Розробка пост-пандемічного комерційного та маркетингового плану» (by Glenn Carroll, Hotel Commercial Management Specialist (UK))

2.      «Управління доходами» (by Brendan May Hotel Distribution and Revenue Management Specialist (Німеччина)

3.      «Управління готелем як активом та впровадження USALI» (by Dr. sc. Sanja Čižmar, Hospitality Performance Management Specialist (Croatia))

Сподіваємося на подальшу співпрацю UHRA з міжнародними донорськими організаціями, що подібними проектами сприяють професійному розвитку готельних фахівців України та зростанню рівня їх кваліфікації.  

Детальну інформацію про нові можливості навчання відслідковуйте на нашому сайті на ФБ сторінці. 



Залишити відповідь